Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 2135g4052kcal579g0g192.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)928g789kcal9.3g32.5g65g0g
Sipuli (kuorittu)696g188kcal9.1g33.4g1.4g11.8g
Korppujauho 232g850kcal24.3g173.8g2.4g12.3g
Kananmuna kuoreton 1021g1457kcal127.6g3.1g104.7g0g
Tilli, tuore 139g42kcal5.1g1.3g1.1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g14754kcal1508.8g488.2g733.6g54g
Valittu annoskoko5152g7377kcal754.4g244.1g366.8g27g
Annoskoko puolitettuna2576g3689kcal377.2g122.1g183.4g13.5g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992