Hirvijauhelihapihvit

Hirvenjauhelihaan silputaan pieniksi sipuli, lisätään kaksi kananmunaa, suolaa, mustaapippuria ja piripirimaustetta, sekoitetaan hyvin ja tehdään kaupallisesta taikinaa pihvi, joka paistetaan voissa.

Pihvejä tulee noin 12 ja ne painavat 60 -65 g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3510g3931kcal772.1g0g105.3g0g
Sipuli 702g212kcal8.8g33.7g1.4g11.9g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g772g1104kcal96.5g2.3g79.5g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Voi 140g1018kcal1.7g0.6g114.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g12531kcal1758.2g73.2g600.6g23.8g
Valittu annoskoko5152g6265kcal879.1g36.6g300.3g11.9g
Annoskoko puolitettuna2576g3133kcal439.6g18.3g150.2g6g
Arvot/100g100g122kcal17.1g0.7g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384756