Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3875g932kcal70.1g85.3g11.6g89.1g
Sipuli 912g276kcal11.4g43.8g1.8g15.5g
Valkosipuli 182g198kcal14.4g29.7g1.1g3.8g
Oliiviöljy 91g806kcal0g0g91.2g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g91g283kcal7.8g52.9g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g4990kcal207.4g423.4g220.6g216.8g
Valittu annoskoko5152g2495kcal103.7g211.7g110.3g108.4g
Annoskoko puolitettuna2576g1247kcal51.9g105.9g55.2g54.2g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664