Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 1792g1362kcal287.4g0g21.9g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g1680g2016kcal55.4g62.2g168g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g448g121kcal5.8g21.5g0.9g7.6g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)1232g3043kcal112.1g542.1g19.7g123.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g13084kcal921.4g1251.6g421g261.6g
Valittu annoskoko5152g6542kcal460.7g625.8g210.5g130.8g
Annoskoko puolitettuna2576g3271kcal230.4g312.9g105.3g65.4g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858