Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 113g162kcal14.2g0.3g11.6g0g
Vehnäjauho sunnuntai2038g7134kcal244.6g1447.1g42.8g71.3g
Grahamjauho, 1 dl595g2140kcal77.3g410.2g17.8g74.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen425g3057kcal0g0g339.7g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 142g106kcal18.6g1.6g0.6g9.8g
Maito, Kevyt1415g651kcal45.3g67.9g21.2g0g
Sokeri 396g1609kcal0g395.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g29715kcal800g4646g867.4g310.8g
Valittu annoskoko5152g14858kcal400g2323g433.7g155.4g
Annoskoko puolitettuna2576g7429kcal200g1161.5g216.9g77.7g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74187