Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2987g9573kcal799.5g0g715g0g
Sipuli (kuorittu)933g252kcal12.1g44.8g1.9g15.9g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras261g698kcal22.2g133.8g2.6g35g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 859g391kcal25.8g41.2g12.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g112g3.4kcal0g1.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g21834kcal1719.2g441.8g1467g101.8g
Valittu annoskoko5152g10917kcal859.6g220.9g733.5g50.9g
Annoskoko puolitettuna2576g5459kcal429.8g110.5g366.8g25.5g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347