KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi159g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g119g467kcal96.3g8.3g4.8g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 44g137kcal4.6g25.9g1g2.4g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g40g226kcal9g7.7g19.7g2.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 26g83kcal7.5g1.8g5.2g7.9g
Kananmuna kuoreton 87g124kcal10.9g0.3g8.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 21g189kcal0g0g21.4g0g
Hiiva, 50g16g10kcal2.1g0.2g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 5.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g2473kcal260.8g88.4g122.2g25.4g
Valittu annoskoko516g1237kcal130.4g44.2g61.1g12.7g
Annoskoko puolitettuna258g618kcal65.2g22.1g30.6g6.4g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533