Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss208g56kcal1.7g10.6g0.8g6g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g104g78kcal2g16.7g0.2g1g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g67g107kcal10.7g0.7g6g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g12g14kcal0.3g0.7g1.1g0.2g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1033g513kcal29.4g57.8g16.2g14.6g
Valittu annoskoko516g256kcal14.7g28.9g8.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna258g128kcal7.4g14.5g4.1g3.7g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822