Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale53g170kcal6.4g0g15.9g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.7g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Suolasienet (rouskuja)78g16kcal1.2g3.9g0.4g0g
Tomaattimurska, 1 prk250g67kcal1.5g13.2g0.5g3.5g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 3.1g8kcal0.5g0.6g0.1g1.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g206kcal1.3g1.9g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g977kcal24g46.6g77.8g12g
Valittu annoskoko516g488kcal12g23.3g38.9g6g
Annoskoko puolitettuna258g244kcal6g11.7g19.5g3g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943