Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow21g76kcal2.9g14.8g0.6g0.6g
Kesäkurpitsa153g26kcal0.6g3.8g0.9g1.1g
Tomaattimurska, 1 prk88g23kcal0.5g4.6g0.2g1.2g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen109g36kcal3.6g5.4g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g22g33kcal3.9g0g2g0g
Broilerijauheliha, annos 100g88g94kcal20.2g0g8.7g0g
Maizena maissitärkkelys4.4g15kcal0g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1033g634kcal64.8g69g25g8g
Valittu annoskoko516g317kcal32.4g34.5g12.5g4g
Annoskoko puolitettuna258g159kcal16.2g17.3g6.3g2g
Arvot/100g100g61kcal6.3g6.7g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057