Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 56g36kcal0.3g6.6g0.2g2.5g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.8g0.1g0.6g
Porkkana 35g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Juuriselleri 28g8.8kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Sipuli 24g7.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 211g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g28g73kcal0.8g1.3g7.6g0.1g
Piparjuuri, annos 10g35g13kcal1.6g3.9g0.1g2.6g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g35g42kcal0.8g1.7g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g480kcal11.2g55.6g23.4g16g
Valittu annoskoko516g240kcal5.6g27.8g11.7g8g
Annoskoko puolitettuna258g120kcal2.8g13.9g5.9g4g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331767