Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 343g457kcal29g60.4g6.9g17.2g
Papu valkoinen, keitetty 386g416kcal32.5g54.1g1.4g27g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Kaali, valkokaali515g109kcal6.2g17.5g1g10.8g
Tomaattimurska 686g202kcal3.8g36.4g1.4g13g
Rajah Mild Curry Paste (10g)86g123kcal3.3g7.5g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2574g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 257g820kcal62.8g117.6g4.9g22.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g4648kcal282.8g615.8g74g192g
Valittu annoskoko5160g2324kcal141.4g307.9g37g96g
Annoskoko puolitettuna2580g1162kcal70.7g154g18.5g48g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916