Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g1019g3262kcal122.3g3.1g305.8g0g
Herkkusieni säilyke 1379g234kcal29g2.8g4.1g33.1g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g50kcal0.3g0.4g5.2g0g
Punaviini 300g211kcal0.9g0.6g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g2099g6884kcal274.9g1357.9g39.9g146.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g21481kcal863g2761.2g711.4g371.2g
Valittu annoskoko5160g10741kcal431.5g1380.6g355.7g185.6g
Annoskoko puolitettuna2580g5370kcal215.8g690.3g177.9g92.8g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981