Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2000g480kcal24g68g4g42g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka400g44kcal4.4g4.4g0.8g4g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g360g108kcal5.4g18g1.4g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g1480kcal78g219.2g14g105.6g
Valittu annoskoko5160g740kcal39g109.6g7g52.8g
Annoskoko puolitettuna2580g370kcal19.5g54.8g3.5g26.4g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913