Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2249g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis1125g1260kcal247.4g0g33.7g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g439g1710kcal35.1g328.9g26.3g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Rypsiöljy 61g537kcal0g0g60.7g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)450g382kcal20.2g67.5g2.2g13.9g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g225g135kcal0.9g33.7g0.2g3.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 439g424kcal13.2g85.9g1.4g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10332g8992kcal638.2g1049.2g249.8g48.8g
Valittu annoskoko5166g4496kcal319.1g524.6g124.9g24.4g
Annoskoko puolitettuna2583g2248kcal159.6g262.3g62.5g12.2g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678