Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 2664g743kcal60.5g77.3g5.3g58.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1066g3623kcal21.3g32g372.9g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g266g986kcal63.9g0.3g82.6g0g
Oliiviöljy 240g2120kcal0g0g239.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g27g26kcal0.3g4.8g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g27g240kcal0g0g26.6g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g879g1424kcal223.3g0.9g58.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10336g18322kcal738.6g230.6g1572.2g117.2g
Valittu annoskoko5168g9161kcal369.3g115.3g786.1g58.6g
Annoskoko puolitettuna2584g4580kcal184.7g57.7g393.1g29.3g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096