Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1068g3424kcal286g0g255.8g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1335g467kcal18.7g96.1g2.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2003g362kcal11.2g50.1g8g14g
Palsternakka 160g102kcal0.8g18.9g0.6g7.2g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g334g67kcal2g11.7g1g4.7g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10336g8988kcal644.4g379.2g537.2g60.8g
Valittu annoskoko5168g4494kcal322.2g189.6g268.6g30.4g
Annoskoko puolitettuna2584g2247kcal161.1g94.8g134.3g15.2g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929