Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 48g158kcal4.9g32g0.5g1.6g
Herne 58g40kcal3g5.5g0.2g1.8g
Maustekurkku sokerisuolattu 55g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g146g30kcal0.9g5.5g0.4g2g
Maissi, purkki Rainbow46g28kcal0.9g4.4g0.7g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 15g33kcal2g0.2g2.6g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 146g134kcal23.1g3.6g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1034g875kcal71g107g14.8g13.2g
Valittu annoskoko517g438kcal35.5g53.5g7.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna259g219kcal17.8g26.8g3.7g3.3g
Arvot/100g100g85kcal6.9g10.3g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221