Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 213g62kcal2g9.6g0.9g4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)50g61kcal1.1g13.6g0.2g0.4g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 31g71kcal4.4g0.5g5.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 17g24kcal2.2g0.1g1.7g0g
Ruokakerma 5%, Valio31g20kcal0.5g1.3g1.6g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)31g81kcal8.1g0.5g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g1072kcal85g53.4g55.8g10g
Valittu annoskoko518g536kcal42.5g26.7g27.9g5g
Annoskoko puolitettuna259g268kcal21.3g13.4g14g2.5g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736