Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g150g555kcal6.8g46.5g37.5g5.6g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g56g109kcal10.7g0.1g7.3g0g
Katkarapu 68g46kcal9.7g0g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Maito, Kevyt75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa38g113kcal8.6g0g8.6g0g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g2153kcal93.8g105g149g12.2g
Valittu annoskoko518g1077kcal46.9g52.5g74.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna259g538kcal23.5g26.3g37.3g3.1g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415