Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g84g17kcal1.5g1.9g0.3g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g84g25kcal3.9g1.7g0.3g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g5.2g4.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g3.7g14kcal0g3.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g56g37kcal7.3g1.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g200kcal26.2g16.8g2.6g0g
Valittu annoskoko517g100kcal13.1g8.4g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna259g50kcal6.6g4.2g0.7g0g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139