Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 219g63kcal2.2g10.1g0.7g3.9g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 16g57kcal1.6g11.7g0.2g0.8g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g63g213kcal1.3g1.9g21.9g0g
Korppujauho 7.8g29kcal0.8g5.9g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Siirappi 22g66kcal0g16.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g953kcal20.4g91.8g52.8g10.2g
Valittu annoskoko517g477kcal10.2g45.9g26.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna259g238kcal5.1g23g13.2g2.6g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035