Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.7g27kcal0g0g3g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g150g255kcal28.5g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g705kcal63g23.2g38.2g3.2g
Valittu annoskoko517g353kcal31.5g11.6g19.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna259g176kcal15.8g5.8g9.6g0.8g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891