Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi88g394kcal5.7g52.6g18.4g2.7g
Voi 44g318kcal0.5g0.2g35.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl117g397kcal2.3g3.5g40.9g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g234g397kcal16.8g37.4g19.9g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Liivate 4.7g16kcal4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g3159kcal58.6g215.4g229.6g5.4g
Valittu annoskoko518g1579kcal29.3g107.7g114.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna259g790kcal14.7g53.9g57.4g1.4g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626