Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 218g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 22g16kcal2.9g0.2g0.1g1.5g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )7.4g66kcal0g0g7.3g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 42g128kcal3.7g23.4g0.8g5.9g
Grahamjauho 109g357kcal11.5g66g2.4g10.8g
Vehnäjauho puolikarkea 117g403kcal12g82.2g1.4g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g1941kcal60.2g343.6g24g44.6g
Valittu annoskoko518g970kcal30.1g171.8g12g22.3g
Annoskoko puolitettuna259g485kcal15.1g85.9g6g11.2g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901