Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 263g199kcal4.9g40.5g0.5g2.6g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g131g166kcal6.6g3.7g13.8g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto66g217kcal17.7g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g1203kcal60.6g95.2g60.4g7.6g
Valittu annoskoko518g602kcal30.3g47.6g30.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna259g301kcal15.2g23.8g15.1g1.9g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314