Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen44g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Kukkakaali 122g29kcal2.2g2.7g0.4g2.8g
Parsakaali brokkoli 120g42kcal5.6g2.3g0.4g3g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g109g131kcal3.7g3.9g10.9g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g11g37kcal2.2g0g3.2g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)13g51kcal3.8g0.3g3.8g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g87g219kcal15.7g0g17.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g80kcal0.1g0.1g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g1200kcal67.4g22.6g90.2g13.4g
Valittu annoskoko518g600kcal33.7g11.3g45.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna259g300kcal16.9g5.7g22.6g3.4g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977