Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 44g318kcal0.5g0.2g35.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g150kcal4.5g30.7g0.5g1.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste22g79kcal6.3g0.4g6.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)88g241kcal14g0.9g20.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g66g9kcal1.2g0.3g0.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 44g15kcal2g0.8g0.1g1.1g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 88g40kcal2.6g4.2g1.3g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste44g158kcal12.7g0.7g12.3g0g
Basilika, tuore 5.7g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 13g26kcal0.2g0.2g2.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g2211kcal100.4g77.2g167.6g6.6g
Valittu annoskoko518g1106kcal50.2g38.6g83.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna259g553kcal25.1g19.3g41.9g1.7g
Arvot/100g100g213kcal9.7g7.5g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100