Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 8.7g29kcal0g7.1g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 44g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Hapankaali 175g49kcal1.9g7.5g0.3g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste87g22kcal0.8g4.2g0.3g2.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen87g122kcal16.6g0g6.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g559kcal40g43.6g22.6g14.6g
Valittu annoskoko518g280kcal20g21.8g11.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna259g140kcal10g10.9g5.7g3.7g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417