Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g94g13kcal1.8g0.4g0.5g1.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow15g27kcal0.1g0.9g2.5g0g
Arla Apetina Feta 3%63g69kcal11.3g1.3g1.9g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton144g206kcal17.2g0g14.4g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Peruna (vanha, kuorittu)118g97kcal2.1g20.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g906kcal66.4g51.6g45.2g6.6g
Valittu annoskoko518g453kcal33.2g25.8g22.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna259g227kcal16.6g12.9g11.3g1.7g
Arvot/100g100g87kcal6.4g5g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248