Punajuuri-feta-ananaspaistos

Punajuuria keitetään 10 min. ja suikaloidaan monitoimikoneella.

Sipulia ja valkosipulia kuutioina maun mukaan.

Lisätään purkillinen fetaa ja 1-2 pikkupurkillista ananasmurskaa.

Maustetaan musta- ja valkopippurilla sekä suolalla.

Kaadetaan vuokaan.

Päälle ruokakerma.

Paistetaan 200 asteessa noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Matildax

Matildax sanoi...

Käytin 3% kevytfetaa, joka ei ollut paras vaihtoehto, kannattaa valita joku rasvaisempi fetajuusto. Valkosipuli puuttuu ohjeesta, koska sitä ei löytynyt kotoa. Makeutta tuli ehkä vähän liikaa kahdesta ananastölkistä, vaikka se olikin mehuun säilöttyä. Täm

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:48

Matildax sanoi...

Käytin 3% kevytfetaa, joka ei ollut paras vaihtoehto, kannattaa valita joku rasvaisempi fetajuusto. Valkosipuli puuttuu ohjeesta, koska sitä ei löytynyt kotoa. Makeutta tuli ehkä vähän liikaa kahdesta ananastölkistä, vaikka se olikin mehuun säilöttyä.

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:49

Matildax sanoi...

Tämän voi myös halutessaan kuorruttaa juustolla ja myös ruokakermana voisi olla rasvaisempi, esim. 15%:nen parempi vaihtoehto. Itse kun etsin sitä kevyintä aina, niin välillä menee jo liioitteluksi... :D

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 288g110kcal2.9g19.8g0.6g7.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 57g17kcal0.7g2.8g0.1g1g
Feta Basilika & oregano (Arla), annos 200g38g38kcal6.8g0.1g1.1g0g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g93g56kcal0.4g13.9g0.1g1.3g
Basilika, kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Ruoka, kasvisrasvasekoite 7% 2dl (Rainbow (inex)), annos 200g42g35kcal0.6g1.8g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1037g516kcal23g77g9.6g19.6g
Valittu annoskoko519g258kcal11.5g38.5g4.8g9.8g
Annoskoko puolitettuna259g129kcal5.8g19.3g2.4g4.9g
Arvot/100g100g50kcal2.2g7.4g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146666