Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.4g12kcal0.4g0.3g1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste88g23kcal0.8g4.2g0.3g2g
Peruna, vanha, kuorittu 110g83kcal2.1g17g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1038g534kcal40g44g20.6g6.6g
Valittu annoskoko519g267kcal20g22g10.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna260g133kcal10g11g5.2g1.7g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355