Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1401g5184kcal63g434.3g350.2g51.8g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja1401g1093kcal235.4g0g14g0g
Kananmuna kuorineen punnittu715g900kcal78.6g2.1g64.3g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g35g21kcal0.3g3.6g0.1g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1401g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7g12kcal0.6g2.2g0g0g
Maustepippuri, annos 1g7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10360g14536kcal760.6g902.8g858.2g110.2g
Valittu annoskoko5180g7268kcal380.3g451.4g429.1g55.1g
Annoskoko puolitettuna2590g3634kcal190.2g225.7g214.6g27.6g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674