Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2505g4258kcal501g0g250.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl75g676kcal0g0g75.1g0g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g701g519kcal31.6g90.5g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g70g73kcal5.5g11.4g0.4g1.4g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g25g57kcal2.7g9.6g0.8g0g
Oregano, kuivattu 25g77kcal2.8g5.4g2.6g10.7g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g752g2931kcal217.9g4.5g217.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10360g17453kcal1536g290.8g1099.4g41.2g
Valittu annoskoko5180g8726kcal768g145.4g549.7g20.6g
Annoskoko puolitettuna2590g4363kcal384g72.7g274.9g10.3g
Arvot/100g100g169kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556