Kreikkalainen kalavuoka

Tän ei ole tarkoitus olla mikään Pirkka-mainos, mut nää tuotteet nyt vaan sattuu olemaan Pirkkaa :)

3 pkt Pirkka kahden kalan kuutiota pakasteena
300 g tuoretta tai pakaste parsakaalia
1 prk Pirkka fetajuustokuutiota öljyssä (öljy valutettu pois)
2 prk Valio ruokakerma 5%

aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia oliiveja

tuore parsakaali kannattaa esikypsentää keittämällä ensin, samalla voi pelkät kalakuutiot laittaa lämpenevään uuniin sulamaan.

Kun parsakaali on kypsentynyt sopivaksi, niin lisätään muut aineet vuokaan ja kypsennetään n. 200 asteisessa uunissa n. 35 min tai niin kauan että pinta on kauniin ruskea.

Tarjoillaan täysjyväriisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Elviira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g2247g2247kcal426.9g0g49.4g0g
Fetajuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka)936g2528kcal168.5g18.7g196.6g0g
Parsakaali, tuore, 257g749g225kcal34.5g15g2.2g12g
Ruokakerma Valio 5%999g599kcal12g28g49.9g0g
Aurinkokuivatut tomaatit ilman öljyä125g226kcal3.4g15g8.7g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)125g149kcal1.1g5.5g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10360g11945kcal1292.8g164.4g646g24g
Valittu annoskoko5180g5973kcal646.4g82.2g323g12g
Annoskoko puolitettuna2590g2986kcal323.2g41.1g161.5g6g
Arvot/100g100g115kcal12.5g1.6g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138905