Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1402g1682kcal266.4g0g70.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g105g946kcal0g0g105.1g0g
Tomaattimurska 2804g824kcal15.7g148.6g5.6g53.3g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Valkosipuli 105g114kcal8.3g17.1g0.6g2.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g21g78kcal2.7g13g1.5g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10360g7746kcal607.4g435.4g369.6g142.2g
Valittu annoskoko5180g3873kcal303.7g217.7g184.8g71.1g
Annoskoko puolitettuna2590g1937kcal151.9g108.9g92.4g35.6g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070