Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4200g1008kcal50.4g142.8g8.4g88.2g
Voi, 1 tl, 5 g700g5110kcal7g7g560g0g
Hunaja 280g925kcal1.4g226.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10360g14086kcal117.6g752g1136.8g176.4g
Valittu annoskoko5180g7043kcal58.8g376g568.4g88.2g
Annoskoko puolitettuna2590g3522kcal29.4g188g284.2g44.1g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357