Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus4276g2993kcal684.1g0g12.8g0g
Rypsiöljy 53g473kcal0g0g53.4g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g321g1655kcal16g22.4g166.7g0g
Valkoviini kuiva 534g366kcal1.7g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g10973kcal1403.6g51.2g465.8g0g
Valittu annoskoko5184g5486kcal701.8g25.6g232.9g0g
Annoskoko puolitettuna2592g2743kcal350.9g12.8g116.5g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972