Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g1126g1621kcal247.7g0g67.6g0g
Rypsiöljy rainbow23g203kcal0g0g22.5g0g
Parsakaali brokkoli 450g158kcal20.8g8.8g1.4g11.3g
Porkkana 450g147kcal2.8g25g0.9g11.5g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Hillosipuli, Rainbow120g42kcal1.1g8.4g0g0g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.5g6.6g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%225g180kcal7.2g13.5g11.3g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g300g480kcal24g15g36g4.5g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g45g162kcal5.9g31.5g0.9g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 1802g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g6480kcal641.2g265.8g298.2g80.6g
Valittu annoskoko5184g3240kcal320.6g132.9g149.1g40.3g
Annoskoko puolitettuna2592g1620kcal160.3g66.5g74.6g20.2g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493