Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g814g3664kcal62.7g553.7g130.3g29.3g
Voi 226g1641kcal2.7g0.9g183.9g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g905g3212kcal52.5g27.1g321.2g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g905g2443kcal72.4g108.6g180.9g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g1357g1493kcal6.8g203.6g67.9g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 271g811kcal0g56.8g40.1g0g
Kahvilikööri271g779kcal0g89g0g0g
Liivatelehti, gelatiini36g126kcal31g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g145kcal0g35.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g362g1448kcal0g361.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g31521kcal456.2g2874.8g1848.6g58.6g
Valittu annoskoko5184g15760kcal228.1g1437.4g924.3g29.3g
Annoskoko puolitettuna2592g7880kcal114.1g718.7g462.2g14.7g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743