Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.1500g4050kcal150g750g52.5g45g
Purjosipuli 1200g275kcal21.7g28.8g2.4g25.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl78g702kcal0g0g78g0g
Ruokakerma Valio 5%1200g720kcal14.4g33.6g60g0g
Mustapippuri, annos 1g6g14kcal0.7g2.3g0.2g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)300g90kcal9g12g3g6g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 900g1563kcal158.5g0g103.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g14827kcal708.6g1653.4g600g152.4g
Valittu annoskoko5184g7414kcal354.3g826.7g300g76.2g
Annoskoko puolitettuna2592g3707kcal177.2g413.4g150g38.1g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457