Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1567g5378kcal159.7g1097.1g18.8g54.9g
Sokeri 1025g4159kcal0g1023.7g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Margariini, 60%, Rainbow754g4144kcal6.8g6.8g452.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)301g380kcal33.2g0.9g27.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)603g193kcal19.9g27.1g0g0g
Mustikka metsä- 904g398kcal4.5g57.9g5.4g29.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g29410kcal451.4g4449.8g1006.8g169.8g
Valittu annoskoko5184g14705kcal225.7g2224.9g503.4g84.9g
Annoskoko puolitettuna2592g7352kcal112.9g1112.5g251.7g42.5g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174105