Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g2709g5148kcal406.4g0g406.4g0g
Sipuli (kuorittu)813g220kcal10.6g39g1.6g13.8g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)903g542kcal9g40.6g36.1g0g
Korppujauho 452g1654kcal47.4g338.2g4.7g23.9g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 27g8.1kcal1g0.2g0.2g0.6g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 27g144kcal0.1g0.1g16.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g310kcal9.2g63.2g1.1g3.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 136g412kcal11.9g75.1g2.6g18.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g16873kcal991.2g1112.8g938g120.6g
Valittu annoskoko5184g8437kcal495.6g556.4g469g60.3g
Annoskoko puolitettuna2592g4218kcal247.8g278.2g234.5g30.2g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857