Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3352g2552kcal63g519.6g6.7g33.5g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)1197g479kcal49.1g63.5g6g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Maustekurkku479g79kcal3.4g14.4g0.5g8.6g
Ruohosipuli, tuore60g16kcal0.8g2.3g0.4g0.7g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)30g6kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g6345kcal234.2g1221.2g27.4g87.6g
Valittu annoskoko5184g3173kcal117.1g610.6g13.7g43.8g
Annoskoko puolitettuna2592g1586kcal58.6g305.3g6.9g21.9g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234