3-4 munaa (tässä käytetty 3)
3-4 rkl rahkaa (laitoin 4 rkl)
2 tl leivinjauhetta
Yht. 3 dl erilaisia jauhoja ja siemeniä
(itse käytin auringonkukansiemeniä, kaurahiutaleita, vehnäleseitä ja soijajauhoa)
Loraus oliiviöljyä
Loraus vettä
Suolaa
Sekoita munat ja rahka/jogurtti (+juusto) tasaiseksi.
Sekoita keskenään jauheet, jauhot, siemenet, leivinjauhe ja suola.
Lisää munarahkaseokseen jauhot ja sekoita.
Laita uuni n. 200 asteeseen.
Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille tasaiseksi levyksi.
Taikina on löysähköä, lusikoitavaa.
Laita uuniin ja paista kypsäksi n. 20-40 min.
Jos taikinassa on vehnä- tai ruisjauhoa niin leipä kypsyy nopeammin.
Ja uskalla paistaa ihan kypsäksi asti, ettei jää liian pehmeäksi sisältä.
Alkuperäinen resepti täältä
Siirry sivulle!Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaaNni