Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g664g2258kcal86.3g448.2g11.3g35.2g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1423g427kcal41g51.2g1.4g0g
Kuivahiiva, annos 11g57g205kcal25.6g22.8g3.4g0g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma190g607kcal0.2g140.4g0g0g
Voi 474g3441kcal5.6g1.9g385.6g0g
Tattarijauho, Vijatuote2372g8300kcal308.3g1660g33.2g125.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g30475kcal934g4649g869.8g321.8g
Valittu annoskoko5184g15237kcal467g2324.5g434.9g160.9g
Annoskoko puolitettuna2592g7619kcal233.5g1162.3g217.5g80.5g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963