Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g1866g4664kcal317.2g0g373.1g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g533g1732kcal74.6g2.7g159.9g0g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g800g280kcal36.8g16g0.8g20g
Punasipuli, kuorittu, 100g93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g666g400kcal6.7g30g26.7g4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)666g566kcal6.7g23.3g46.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g15691kcal901.2g210g1218.8g70.6g
Valittu annoskoko5184g7846kcal450.6g105g609.4g35.3g
Annoskoko puolitettuna2592g3923kcal225.3g52.5g304.7g17.7g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393