Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1206g913kcal22.5g185.9g2.4g12.1g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper723g1157kcal79.6g94g50.6g0g
Sipuli (kuorittu)723g195kcal9.4g34.7g1.4g12.3g
Punajuuri 723g278kcal7.2g49.9g1.4g18.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 603g201kcal3.8g34.2g1.2g15.7g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g1206g2508kcal36.2g74.7g229.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g10504kcal317.4g946.8g572.2g116.4g
Valittu annoskoko5184g5252kcal158.7g473.4g286.1g58.2g
Annoskoko puolitettuna2592g2626kcal79.4g236.7g143.1g29.1g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492