Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai958g3546kcal47.9g306.7g239.6g19.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1198g1989kcal227.6g0g119.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl32g285kcal0g0g32.3g0g
Sipuli (kuorittu)359g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g958g195kcal5.8g36.4g2.9g13.4g
Juustoraaste Arla Magre 17%240g671kcal69.5g6g40.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 719g130kcal4g18g2.9g5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g719g146kcal4.3g27.3g2.2g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g14116kcal727.6g823.4g882.2g107.6g
Valittu annoskoko5184g7058kcal363.8g411.7g441.1g53.8g
Annoskoko puolitettuna2592g3529kcal181.9g205.9g220.6g26.9g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249