Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g1600g3520kcal176g144g256g3.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2000g700kcal32g138g2g28g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 280g136kcal3.3g26.5g0.5g4.5g
Suolapähkinä 8g48kcal2g0.8g4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10376g10162kcal434.8g674.6g646g75.4g
Valittu annoskoko5188g5081kcal217.4g337.3g323g37.7g
Annoskoko puolitettuna2594g2541kcal108.7g168.7g161.5g18.9g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125